ViAL Supports Social Startup Ideas in Albania

In 2021 ViAL provided financial support to the "Young Innovators" startup idea competition held at the University of Tirana in Albania. ViAL, a leading Albanian blockchain community, also offered internship opportunities to the group behind the winning idea, "Hope for a Better Future."

"Hope for a Better Future" is an idea that wants to help young people who don't have parents and have a hard time finding internships or jobs. One of the represenatives of ViAl, awarded the best startup idea.

ViAL's collaboration with the University of Tirana and the Faculty of Economics highlights the importance of investing in social startup ideas in Albania. Such collaborations not only provide support and opportunities to young people but also contribute to the growth and development of the Albanian economy.

Overall, ViAL's support for social startup ideas in Albania is commendable, and it sets an excellent example for other companies to follow. It is an essential step towards building a more equitable and prosperous future for the people of Albania.

Related Posts

Ankandet e muajit Tetorit: Dhurata dhe kupona eksluziv

Përshëndetje #Vialers! Pritjes së ankandeve i ka ardhur fundi. Jemi të lumtur t’iu njoftojmë se do të vazhdojmë traditën tone të ankandeve këtë muaj...

Ofro dhe fito bileta ekskluzive për Ricky Martin Symphonic

Përgatituni për një natë të paharrueshme me muzikë, energji dhe argëtim, ndërsa Ricky Martin, sjell koncertin e tij më të vlerësuar, “RICKY...

Ofro dhe fito bileta ekskluzive për Turtle Fest

Turtle Fest rikthehet sërish! Kësaj rradhe do keni mundësinë të jeni nën tingujt e muzikës elektronike në plazhin e mrekullueshëm të Dhërmiut. Një...