4 Mënyra si të gjenerosh të ardhura në Sandbox

Sanbox ka 4 lloje përdoruesish

Katër llojet e përdoruesve në platformën Sandbox janë lojtarë, krijues, kuratorë dhe pronarë tokash. Në metaversin "The Sandbox", ekzistojnë gjashtë lloje të ndryshme token-ash. Për të ndërtuar një ekonomi të mbyllur midis përdoruesve, të gjithë përdoruesit do të mbështeten në katër tokena specifikë për përdoruesit ku mund të gjenerojnë të ardhura - SAND, ASSET, LAND dhe GAME. Dy të tjerat ruhen për t'u përdorur me VoxEdit gjatë ndërtimit të aseteve. Këto janë GEM dhe KATALIST. Në këtë artikull do analizojmë vetëm 4 më thelbësore

Katër llojet e aseteve në Sandbox

 • Tokeni SAND
  Ky token i shërbimeve mund të përdoret brenda Sandbox për të gjitha transaksionet dhe ndërveprimet duke përdorur standardin ERC-20. Kini parasysh që SAND është monedha e vetme që përdoret në këtë platformë.

 • Tokeni ASSET
  Një NFT e bazuar në standardin ERC-1155 i prodhuar nga përdoruesit e VoxEdit dhe i disponueshëm për blerje dhe shitje në treg. Automjetet, kafshët, strukturat dhe sendet e tjera mund të konsiderohen asete të cilat pastaj mund të tregtohen si NFT në OpenSea ose tregje të tjera të NFT.

 • Tokeni LAND
  Në Sandbox metaverse, një token LAND është një pjesë dixhitale e pasurive të paluajtshme që përdoruesit mund ta popullojnë me lojëra të krijuara duke përdorur Game Maker dhe ASSETS të krijuara me VoxEdit. Çdo token LAND ndjek standardin ERC-721 dhe është unik dhe i pa zevendësueshëm. Në rastin tuaj, ju mund të bleni një tokë (LAND) të punoni në të dhe ta shisni për një shumë më të madhe SAND.

 • Tokeni GAME
  Tokeni GAME është një përvojë ndërvepruese e krijuar duke kombinuar asetet dhe programimin e lojës. Për të qenë aktive në Sandbox, GAME duhet të shoqërohen me një tokë (LAND). Game Maker i lejon krijuesit të zhvillojnë lojëra, duke rezultuar në një token unik GAME bazuar në standardin ERC-1155.

Screenshot_1.png

Related Posts

Si ndikon një falimentim i ekonomisë së SHBA-së në botën e kriptomonedhave

Tregu i monedhave të qëndrueshme (stablecoins), me një vlerë prej 130 miliard dollarësh, është i fokusuar në bonot e thesarit të qeverisë amerikane, ...

Ja çfarë ndodhi këtë javë në botën e kriptomonedhave

Çmimet e tokenave të lidhur me AI u rritën. Rrjeti i Bitcoin-it po mbingarkohet. Binance lançon shërbimin e huasë së NFT-ve ndërsa Hong Kongu jep ...

Gjërat nuk po duken mirë për Binance 

Binance, një nga bursat më të mëdha të kriptomonedhave në botë, e gjen veten të përfshirë në një situatë sfiduese. Kompania po përballet me rritjen e ...