Ethereum pritet të shkoje mbi 10 MIJE DOLLARE: Sa e mundur është?

ESHTE KOHA IDEALE PER TE IVNESTUAR NE ETHEREUM SIPAS DISA EKSPERTEVE

Ethereum 2.0 do të sjellë ETH në 10,000 dollarë

Sipas disa analistëve, do të jetë përmirësimi i shumëpritur në Ethereum 2.0 ai që do të sjellë ETH në një çmim tregtimi prej 10,000 dollarë. Kriptomonedha e dytë më e madhe në botë për nga kapitalizimi, pas Bitcoin, duhet të arrijë kështu një rekord të rëndësishëm.

Gjithçka sugjeron ndryshimin e rrjetit të tij nga Proof-of-Work në Proof-of-Stake. Ndër demat në ETH, të cilët besojnë fuqimisht se do të arrijë një kulm të ngjashëm, është Lark Davis. I apasionuari i kriptomonedhës mendon se përditësimi i Ethereum 2.0 do të veprojë si një “katalizator” për çmimin e tregtimit të ETH, duke gjeneruar një rritje të madhe në listën e tij.

Në 30 ditët e fundit, sipas grafikëve të Coinranking, Ethereum ka shënuar një rritje prej + 19,16%, e cila ka kompensuar një rënie në shtatë ditët e fundit prej -11,19%. Sidoqoftë, e ardhmja e ETH duket mjaft e pjerrët nëse profecia prej 10,000 dollarësh do të realizohej.

Edhe themeluesi i Bitmex kishte profetizuar 10 mijë dollarët për Ethereum. Për Arthur Hayes, ETH do të jetë në gjendje të arrijë këtë moment historik të rëndësishëm pikërisht për shkak të gjithë punës pas komunitetit dhe rrjetit të saj.

Dy platforma të sigurta ku ju mund të bëni investimet tuaja në kriptomonedha janë Binance dhe cex.io. Këto dy platforma pranojnë pagesa edhe nga Shqipëria dhe Kosova.

graphic-1714230_1280.jpg

Related Posts

Si ndikon një falimentim i ekonomisë së SHBA-së në botën e kriptomonedhave

Tregu i monedhave të qëndrueshme (stablecoins), me një vlerë prej 130 miliard dollarësh, është i fokusuar në bonot e thesarit të qeverisë amerikane, ...

Ja çfarë ndodhi këtë javë në botën e kriptomonedhave

Çmimet e tokenave të lidhur me AI u rritën. Rrjeti i Bitcoin-it po mbingarkohet. Binance lançon shërbimin e huasë së NFT-ve ndërsa Hong Kongu jep ...

Gjërat nuk po duken mirë për Binance 

Binance, një nga bursat më të mëdha të kriptomonedhave në botë, e gjen veten të përfshirë në një situatë sfiduese. Kompania po përballet me rritjen e ...