Kontrolloni 10 çmimet kryesore të kriptove sot

Çmimet kryesore të kriptove sot

Çmimet e disa aseteve të tjera të 10 kriptove kryesore kanë rënë ndjeshëm në ditët e fundit. Shikoni se si kanë lëvizur çmimet në 24 orët e fundit:

Ethereum (ETH): Çmimi i Ethereum u ul me 3,41% në 2450 dollarë në 24 orët e fundit. Në 7 ditët e fundit, çmimi i ETH është ulur me 14.15. Aktualisht renditet në vendin e dytë më të madh të aseteve të kriptove për sa i përket kapitalizimit të tregut.

Binance (BNB): Çmimi i monedhës Binance u ul me 3,13% në 347 dollarë në 24 orët e fundit. Në 7 ditët e fundit, çmimi i BNB është tkurrur me 11.05%. Aktualisht renditet si aseti i katërt më i madh i kriptove për sa i përket kapitalizimit të tregut.

XRP: Çmimi i monedhës XRP u ul me 0,55% në 0,5656 $ në 24 orët e fundit. Në 7 ditët e fundit, çmimi i XRP është ulur me 9.40%. Aktualisht renditet si aseti i 6-të më i madh i kriptove për sa i përket kapitalizimit të tregut.

Solana (SOL): Çmimi i Solana u ul me 13,41% në 74,91 dollarë në 24 orët e fundit. Në 7 ditët e fundit, çmimi i SOL-it është ulur me 16.73%. Aktualisht renditet si aseti i 7-të më i madh i kriptove për sa i përket kapitalizimit të tregut.

Cardano (ADA): Çmimi i tokenit Cardano u ul me 4,21% në 0,7069 $ në 24 orët e fundit. Në 7 ditët e fundit, çmimi i ADA është ulur me 10.53%. Aktualisht renditet si aseti i 8-të më i madh i kriptove për sa i përket kapitalizimit të tregut.

Terra (LUNA): Çmimi i monedhës Terra u ul me 3,61% në 62,69 dollarë në 24 orët e fundit. Në 7 ditët e fundit, çmimi i LUNA ka rënë me 24.59%. Aktualisht renditet si aseti i 8-të më i madh i kriptove për sa i përket kapitalizimit të tregut.

Çmimi i memecoin popullor Dogecoin (DOGE) u ul me 2,71% në 24 orët e fundit ndërsa çmimi i Shiba Inu (SHIB) u ul me 4,97% gjatë ditës së fundit. DOGE aktualisht renditet i 12-ti dhe SHIB i 15-ti për sa i përket kapitalizimit të tyre përkatës të tregut. Çmimi i DOGE në kohën e këtij raporti ishte 0,1221 dollarë ndërsa çmimi SHIB ishte 0,00001771 dollarë.

2.jpg

Related Posts

SEC padit Binance se ka keqpërdorur fondet e klientëve

Komisioni i Shkëmbimeve dhe Letrave me Vlerë (SEC) paditi të hënën Binance, bursën më të madhe të kriptomonedhave në botë, duke pretenduar se kompania ...

Ja çfarë ndodhi këtë javë në botën e kriptomonedhave

Elon Musk përballet me akuza të reja për tregtimin e Dogecoin. Coinbase thotë se AI mund të përfitojë nga kriptomonedhat, ndërsa një portofol ...

Si ndikon një falimentim i ekonomisë së SHBA-së në botën e kriptomonedhave

Tregu i monedhave të qëndrueshme (stablecoins), me një vlerë prej 130 miliard dollarësh, është i fokusuar në bonot e thesarit të qeverisë amerikane, ...