Lajmi i Javës! Bitcoin bie nën 33,000 dollarë.

Bitcoin ra nën 33,000 dollarë për herë të parë që nga vera e kaluar të hënën, duke e zgjatur rënien e tij maksimale në më shumë se 51%, ulja me madhe qe nga korriku i 2021.

Bitcoin po provon se nuk është ari 2.0 pasi po lëviz në të njëjtin drejtim si aksionet

Bitcoin, kriptomonedha më e madhe, vlen rreth gjysmën e vlerës së saj maksimale në rreth 34,000 dollarë. Ajo ka humbur një të katërtën e vlerës së saj këtë vit, krahasuar me një rënie prej 22% në Nasdaq.

4d37dd30-cf9b-11ec-bd77-e2146c70d5a9.jpg

Related Posts

SEC padit Binance se ka keqpërdorur fondet e klientëve

Komisioni i Shkëmbimeve dhe Letrave me Vlerë (SEC) paditi të hënën Binance, bursën më të madhe të kriptomonedhave në botë, duke pretenduar se kompania ...

Ja çfarë ndodhi këtë javë në botën e kriptomonedhave

Elon Musk përballet me akuza të reja për tregtimin e Dogecoin. Coinbase thotë se AI mund të përfitojë nga kriptomonedhat, ndërsa një portofol ...

Si ndikon një falimentim i ekonomisë së SHBA-së në botën e kriptomonedhave

Tregu i monedhave të qëndrueshme (stablecoins), me një vlerë prej 130 miliard dollarësh, është i fokusuar në bonot e thesarit të qeverisë amerikane, ...