11 Maj 2022 – Nje dite per tu mbajtur mend!

Po e postoj kte screenshotin e nje liste monedhash ne diten ku inflacioni ne USA fillon dhe merr nje trend rrites dhe ku Terra Luna futet ne diten e trete te krizes.

Me shume mundesi, pas 3 vitesh kto do jene cmime qesharake

11 Maj 2022 – Nje dite per tu mbajtur mend!

Related Posts

Si ndikon një falimentim i ekonomisë së SHBA-së në botën e kriptomonedhave

Tregu i monedhave të qëndrueshme (stablecoins), me një vlerë prej 130 miliard dollarësh, është i fokusuar në bonot e thesarit të qeverisë amerikane, ...

Ja çfarë ndodhi këtë javë në botën e kriptomonedhave

Çmimet e tokenave të lidhur me AI u rritën. Rrjeti i Bitcoin-it po mbingarkohet. Binance lançon shërbimin e huasë së NFT-ve ndërsa Hong Kongu jep ...

Gjërat nuk po duken mirë për Binance 

Binance, një nga bursat më të mëdha të kriptomonedhave në botë, e gjen veten të përfshirë në një situatë sfiduese. Kompania po përballet me rritjen e ...