Kriptombajtësit po hasin vështirësi në tërheqjen e investimeve të tyre në Crypto

"Fondet tuaja janë të sigurta dhe ne po punojmë në mënyrë aktive për këtë çështje”, thonë ekspertët e Coinbase.

Përdoruesit e Coinbase po raportojnë vështirësi në tërheqjen e fondeve, duke rritur frikën mes një rënie të gjerë të çmimeve të kriptomonedhave.

Kompania konfirmoi çështjet në një postim në Twitter të enjten. "Ne jemi të vetëdijshëm se disa klientë kanë probleme me tregtimin dhe aksesin në llogaritë në Coinbase dhe Coinbase Pro," tha kompania. “Fondet tuaja janë të sigurta dhe ne po punojmë në mënyrë aktive për këtë çështje. Ne do të ofrojmë një përditësim këtu së shpejti.”

Menjëherë pas kësaj, kompania tregoi se situata mund të zgjidhet: "Ne po shohim rikuperim pas zbatimit të një rregullimi në sistem, por ekipet tona po vazhdojnë të monitorojnë situatën."

Në komunitetet në Reddit, përdoruesit kanë raportuar vonesa në tërheqje, duke lënë mijëra dollarë në transaksione pezull. Së fundmi,një përdorues tjetër raportoi se ata nuk ishin në gjendje të hynin fare në aplikacionin ose faqen e internetit.

UTEYI55BNBAPHE2MV5ASS2Q3JI.png

Related Posts

Si ndikon një falimentim i ekonomisë së SHBA-së në botën e kriptomonedhave

Tregu i monedhave të qëndrueshme (stablecoins), me një vlerë prej 130 miliard dollarësh, është i fokusuar në bonot e thesarit të qeverisë amerikane, ...

Ja çfarë ndodhi këtë javë në botën e kriptomonedhave

Çmimet e tokenave të lidhur me AI u rritën. Rrjeti i Bitcoin-it po mbingarkohet. Binance lançon shërbimin e huasë së NFT-ve ndërsa Hong Kongu jep ...

Gjërat nuk po duken mirë për Binance 

Binance, një nga bursat më të mëdha të kriptomonedhave në botë, e gjen veten të përfshirë në një situatë sfiduese. Kompania po përballet me rritjen e ...