Crypto Friends Episode 3 – Kolapsi i LUNA-s i shpjeguar

Crypto Friends-at kete jave diskutuan per stablecoins dhe renien LUNA-s, e cila solli panik te gjere ne treg.

Komentet cilesore futen ne gare shperblyese per te fituar $50 USDT

https://www.youtube.com/watch?v=0FTtwOwUQow&t=1541s

Screenshot 2022-05-18 at 9.50.07 PM.png

Related Posts

SEC padit Binance se ka keqpërdorur fondet e klientëve

Komisioni i Shkëmbimeve dhe Letrave me Vlerë (SEC) paditi të hënën Binance, bursën më të madhe të kriptomonedhave në botë, duke pretenduar se kompania ...

Ja çfarë ndodhi këtë javë në botën e kriptomonedhave

Elon Musk përballet me akuza të reja për tregtimin e Dogecoin. Coinbase thotë se AI mund të përfitojë nga kriptomonedhat, ndërsa një portofol ...

Si ndikon një falimentim i ekonomisë së SHBA-së në botën e kriptomonedhave

Tregu i monedhave të qëndrueshme (stablecoins), me një vlerë prej 130 miliard dollarësh, është i fokusuar në bonot e thesarit të qeverisë amerikane, ...