Çmimet më të mira të kriptomonedhave sot: Cardano, Solana, Bitcoin, Avalanche rritet deri në 19%

Çmimet e kriptomonedhave sot tregojnë ecuri mjaft pozitive. Pritet që situata e Kriptove të përmisohet në avancë sipas ekspertëve Indian.

Sipas mediave të huaja, është raportuar se pavarësisht se monedhat virtuale dëshmuan rënie të thella në javët e fundit, përsëri asetet kryesore dixhitale shënuan një rikuperim të vogël edhe pse frika dhe pasiguria përsëri mbizotëron në tregun ndërkombëtar dhe atë shqiptar.
Treguesit dhe vlerat e kriptove u goditën keq javën e kaluar, ku mes shkaqeve të inflacionit, tani më jane edhe trazirat gjeopolitike, lufta Rusi – Ukraine, e cila sa vjen edhe po ul nivelin e optimizmit në mëndjet e investitorëve.

Kapaciteti global i tregut të kriptomonedhave ka gjenerim tregtrar në vlerën e 1.31 trilion dollarë, duke u rritur afërsisht 3 për qind në 24 orët e fundit. Megjithatë, Mendimi i ekspertëve, është se ndërsa çmimi i BTC ra nën 30,000 dollarë, ”ujqrit” e Bitcoin e menduan këtë si një mundësi të artë, për të blerë Bitcoin dhe të zotëronin Akoma më shumë vlerë të saj në portofolet e tyre virtuale, dhe kjo u vu re edhe ne raportimet se blerjet e Bitcoin tejkaluan vlerën e 1.2 miliardë dollarëve.

Mbyllja javore konfirmoi gjithashtu nivelin e cmimit të “frikshëm” të 30,000 dollarëve, ku skeptikët mendonin se vlera e BTC në treg do të binte edhe më shumë. Nëse kjo rezulton të jetë një indicator pozitiv, dhe e tejkalon kufirin e 32,000 dollarëve ne cmim shitje, atëherë investitorët do të mund të rishfaqin interes për të investuar edhe më shumë. Çdo lëvizje e kufizuar midis 30,000 dollarë dhe 32,000 dollarë mund të rezultojë gjithashtu të jetë një zonë e mire, edhe me risk të ulët, pasi Bitcoin konsiderohet të jetë monedha më e qëndrueshme e katallogut të kriptovalutave.

bitcoin 3.jpg

Related Posts

SEC padit Binance se ka keqpërdorur fondet e klientëve

Komisioni i Shkëmbimeve dhe Letrave me Vlerë (SEC) paditi të hënën Binance, bursën më të madhe të kriptomonedhave në botë, duke pretenduar se kompania ...

Ja çfarë ndodhi këtë javë në botën e kriptomonedhave

Elon Musk përballet me akuza të reja për tregtimin e Dogecoin. Coinbase thotë se AI mund të përfitojë nga kriptomonedhat, ndërsa një portofol ...

Si ndikon një falimentim i ekonomisë së SHBA-së në botën e kriptomonedhave

Tregu i monedhave të qëndrueshme (stablecoins), me një vlerë prej 130 miliard dollarësh, është i fokusuar në bonot e thesarit të qeverisë amerikane, ...