Në Ekonominë 3.0, metaverset do të krijojnë vende pune për miliona njerëz

Mundësitë e punës Metaverse ka të ngjarë të tejkalojnë pritshmëritë tona, me shumë që mbajnë të njëjtën punë edhe pas kalimit në hapësirën virtuale.

Nga programet e krijimit të vendeve të punës gjatë Depresionit të Madh deri te Akti Amerikan i Punës të Presidentit të Shteteve të Bashkuara - Barack Obama, skemat e punësimit kanë një histori të gjatë dhe të kontrolluar. Sot, nxitja e punësimit kuptimplotë për masat mbetet po aq popullore sa kurrë për politikëbërësit, dhe megjithatë, skema tjetër e madhe e krijimit të vendeve të punës nuk ka gjasa të lëshohet si një urdhër nga lart-poshtë.

Vendet e punëa kanë filluar të postohen ne web 3.0 të lidhura ngusht me Metaverse. Vial do të japë më shumë informacion për vendet e lira te punes në Metaverse në vijim.

Eksplorimi i 6 Punëve të Mëdha në Metaverse

  • Inxhinierët e softuerit AR / VR.
  • Menaxherët e produkteve.
  • Projektuesit e lojërave 3D.
  • Shkrimtare.
  • Inxhinierët e Hardware.
  • Specialist i marketingut Metaverse.

Si kundër më parë, Metaverse do të burojë nga një sferë që shumica e politikanëve kanë pak dominim mbi të dhe pak fuqi për ta kontrolluar. Ajo botë virtuale që shkon paralelisht me atë fizike nuk kufizohet nga kufijtë kombëtarë, as nuk është feud i kompanive të mediave sociale që komandojnë me cinizëm emrin e saj.

Metaverse përfshin një seri të ndërlidhura botësh virtuale, në të cilat njerëzimi mund të rikrijojë dhe ndërveprojë. Si avatarë, përdoruesit e tij janë të lirë të kalojnë mes lojërave, hapësirave të takimeve dhe tregjeve, duke ripërsëritur shumë nga detyrat që dikur ishin të kufizuara në hapësirën njerëzore. Premtimi më i madh që mban Metaverse, nuk është aftësia e njerëzve për të veshur rroba digjitale dhe për të kërcyer në sallat virtuale të koncerteve. Përkundrazi, është për të njëjtët njerëz që të fitojnë punësim kuptimplotë në botë, mbretëri dhe hapësira nëpër Metaverse që do të formojnë zemrën rrahëse të Web3.

5.jpg

Related Posts

Si ndikon një falimentim i ekonomisë së SHBA-së në botën e kriptomonedhave

Tregu i monedhave të qëndrueshme (stablecoins), me një vlerë prej 130 miliard dollarësh, është i fokusuar në bonot e thesarit të qeverisë amerikane, ...

Ja çfarë ndodhi këtë javë në botën e kriptomonedhave

Çmimet e tokenave të lidhur me AI u rritën. Rrjeti i Bitcoin-it po mbingarkohet. Binance lançon shërbimin e huasë së NFT-ve ndërsa Hong Kongu jep ...

Gjërat nuk po duken mirë për Binance 

Binance, një nga bursat më të mëdha të kriptomonedhave në botë, e gjen veten të përfshirë në një situatë sfiduese. Kompania po përballet me rritjen e ...