Për çfarë do të përdoret ApeCoin?

Si një token qeverisjeje dhe shërbimi, ApeCoin shërben për qëllime të shumta në ekosistem. Rastet e përdorimit të ApeCoin përfshijnë pjesmarrjen në qeverisjen e DAO dhe mundësimin e aksesit në veçoritë ekskluzive të ekosistemit, si lojërat, ngjarjet, mallrat dhe shërbimet.

E krijuar në mënyrë identike me çdo monedhë tjetër Web3 , ApeCoin mund të përdoret për pagesa. ApeCoin është teknikisht i pranueshëm nga shumica e tregtarëve sepse është një token i përhapur ERC-20. Monedha është gjithashtu në përdorim si shpërblime NFT dhe mbajtësit me BAYC marrin APE falas që mund ta paratë menjëherë.

Zhvilluesit e palëve të treta përdorin ApeCoin për të luajtur një rol në ekosistem dhe për të përfshirë tokenin në shërbimet, lojërat dhe projektet e tyre të ndryshme. Për shembull, në Benji Bananas të Animoca Brands, një lojë celulare me qëllim fitimin (P2E), monedha përdoret si një shpërblim për lojtarët. Ata do të jenë në gjendje të fitojnë tokena speciale kur luajnë dhe t'i shkëmbejnë këto të fundit me ApeCoin.

Metaverse i ardhshëm Otherside, mund ta bëjë atë një monedhë me kërkesë të lartë këtë vit. Kjo do ta bëjë ApeCoin një token transaksioni në tregjet metaverse. Nëse Metaverse përfshin elementë P2E, ai mund të përdoret gjithashtu për shpërblimin e lojtarëve.

Me rastet e përdorimit që shtrihen nga pagesat e decentralizuara deri te shitjet e tokës në metaverse, kompania ka një sërë komponentësh mbështetës. Ndërsa ekosistemi APE rritet, ApeCoin fiton më shumë vlerë sesa mund të pritet realisht.

3.jpeg

Related Posts

SEC padit Binance se ka keqpërdorur fondet e klientëve

Komisioni i Shkëmbimeve dhe Letrave me Vlerë (SEC) paditi të hënën Binance, bursën më të madhe të kriptomonedhave në botë, duke pretenduar se kompania ...

Ja çfarë ndodhi këtë javë në botën e kriptomonedhave

Elon Musk përballet me akuza të reja për tregtimin e Dogecoin. Coinbase thotë se AI mund të përfitojë nga kriptomonedhat, ndërsa një portofol ...

Si ndikon një falimentim i ekonomisë së SHBA-së në botën e kriptomonedhave

Tregu i monedhave të qëndrueshme (stablecoins), me një vlerë prej 130 miliard dollarësh, është i fokusuar në bonot e thesarit të qeverisë amerikane, ...