Bitcoin mund të arrijë $8000!!!

Vlera e Bitcoin do të bjerë sipas Scott Minerd të Guggenheim

Scott Minerd mbështeti qëndrimin e tij ndaj rënies së Bitcoin duke përmendur disa elementë që, sipas tij, mbështesin profecinë e 8000 dollarëve. Elementi i parë mbetet impakti i rezervës federale të SHBA me politikat e saj monetare kufizuese.

Gjithashtu, jo më pak e rëndësishme, është vështirësia e Bitcoin për t’u rikuperuar pas rënies të fundit të tregut të kriptomonedhave. Në fakt, Bitcoin nuk ka mundur të kalojë 30,000 dollarë, duke synuar kështu 35,000 dollarë, i konsideruar si një “nivel rezistence”.

Tendenca, sipas Minerd, është për një rënie e vazhdueshme. Për më tepër, sipas tij, të gjitha kriptovalutat janë “junk”, pra të pavlera, por vetëm BTC dhe ETH do të mbijetojnë në të ardhmen:

“Shumica e këtyre monedhave nuk janë monedha, ato janë mbeturina. Unë nuk mendoj se ne kemi parë ende lojtarin dominues në kriptovalutat. Nëse do të ishim ulur këtu në flluskën e internetit, do të flisnim se si Yahoo dhe America Online ishin fituesit e mëdhenj. Unë nuk mendoj se ne kemi ende prototipin e duhur të kriptomonedhës. Unë mendoj se ethereum, dhe bitcoin do të mbijetojnë.”

Kësaj deklarate të Minerd i shtohet edhe ajo e Bankës Qëndrore Europiane e cila argumenton se Bitcoin nuk ka baza dhe është në rrezik të lartë . Megjithatë, ka shumë që besojnë në kriptovalutat dhe vazhdojnë investimet e tyre në këtë sektor.

Bitcoin mund të arrijë 00!!!

Related Posts

Si ndikon një falimentim i ekonomisë së SHBA-së në botën e kriptomonedhave

Tregu i monedhave të qëndrueshme (stablecoins), me një vlerë prej 130 miliard dollarësh, është i fokusuar në bonot e thesarit të qeverisë amerikane, ...

Ja çfarë ndodhi këtë javë në botën e kriptomonedhave

Çmimet e tokenave të lidhur me AI u rritën. Rrjeti i Bitcoin-it po mbingarkohet. Binance lançon shërbimin e huasë së NFT-ve ndërsa Hong Kongu jep ...

Gjërat nuk po duken mirë për Binance 

Binance, një nga bursat më të mëdha të kriptomonedhave në botë, e gjen veten të përfshirë në një situatë sfiduese. Kompania po përballet me rritjen e ...