Çfarë duhet të dish rreth Bitcoin Cash (BCH) pëpara se të investoni?

Bitcoin Cash (BCH) është një rrjet tjetër blockchain, proof-of-work (PoW) . Bitcoin Cash është më i shpejtë dhe më e lirë për t'u përdorur se Bitcoin-i origjinal (BTC).

Aseti u krijua nëpërmjet një Hard Fork-u (një ndryshim radikal në protokoll dhe ndarje nga rrjeti kryesor) të blockchain-it të Bitcoin dhe që atëherë ka zhvilluar komunitetin e vet. Ashtu si paraardhësi i tij, Bitcoin Cash pranohet në tregtarë të caktuar, mund të blihet në PayPal dhe përfaqëson një mënyrë tjetër për të kryer transaksione me vlerë.

BCH kishte për qëllim të zgjidhte shumë nga çështjet e vjetra të Bitcoin - por një zgjidhje e tillë shkaktoi një përçarje në komunitetin e kriptove. Ndërsa të dyja mund të bashkëjetojnë lehtësisht, shumë debatojnë se cili do të jetë fitimtari i së ardhmes. Dukshëm avantazhin e momentit e ka Bitcoin-i origjinal.

#bitcoin #bitcoincash #investing #vialcommunity

BCH

Related Posts

SEC padit Binance se ka keqpërdorur fondet e klientëve

Komisioni i Shkëmbimeve dhe Letrave me Vlerë (SEC) paditi të hënën Binance, bursën më të madhe të kriptomonedhave në botë, duke pretenduar se kompania ...

Ja çfarë ndodhi këtë javë në botën e kriptomonedhave

Elon Musk përballet me akuza të reja për tregtimin e Dogecoin. Coinbase thotë se AI mund të përfitojë nga kriptomonedhat, ndërsa një portofol ...

Si ndikon një falimentim i ekonomisë së SHBA-së në botën e kriptomonedhave

Tregu i monedhave të qëndrueshme (stablecoins), me një vlerë prej 130 miliard dollarësh, është i fokusuar në bonot e thesarit të qeverisë amerikane, ...