Çfarë është një Crypto Airdrop?

Shumica e airdrops ndajnë të njëjtin qëllim: rritjen e ndërgjegjësimit dhe interesit të përgjithshëm mbi projektin.

Crypto airdrop është një strategji marketingu e miratuar nga projekt-et e kriptove për të promovuar projektin dhe tokenin e tyre të ri. Ai përfshin shpërndarjen e kriptomonedhës së tyre për përdoruesit aktualë ose potencialë falas. Ndonjëherë, përdoruesit duhet të kryejnë disa aktivitete të thjeshta promovuese përpara se të mund të përfitojnë atë, të tilla si ndjekja e projektit në rrjete sociale dhe shpërndarjet e postimeve të tyre.

Ekzistojnë lloje të ndryshme të airdrop-eve, dhe çdo projekt kripto ka karakteristikat e veta. Por shumica e airdrops ndajnë të njëjtin qëllim: rritjen e ndërgjegjësimit dhe interesit të përgjithshëm mbi projektin. Disa kryhen direkt në portofolet e përdoruesve, ndërsa disa të tjera kërkojnë një transferim manual.

Çdokush me një portofol kriptomonedhash mund të marrë ose të kërkojë një airdrop, por ju duhet të jeni gjithmonë të kujdesshëm me mashtruesit. Ka shumë airdrops mashtruese që mund të vjedhin fondet e portofolit tuaj kur pretendoni ose transferoni tokena falas. Sigurohuni që të konfirmoni legjitimitetin e projektit përpara se të kërkoni një airdrop. Duhet të jeni veçanërisht të kujdesshëm kur ju kërkon të lidhni portofolin tuaj me një faqe interneti airdrop.

5e801c1a-af63-4bf3-85eb-3fd26ad5c51a-image.png

Related Posts

Si ndikon një falimentim i ekonomisë së SHBA-së në botën e kriptomonedhave

Tregu i monedhave të qëndrueshme (stablecoins), me një vlerë prej 130 miliard dollarësh, është i fokusuar në bonot e thesarit të qeverisë amerikane, ...

Ja çfarë ndodhi këtë javë në botën e kriptomonedhave

Çmimet e tokenave të lidhur me AI u rritën. Rrjeti i Bitcoin-it po mbingarkohet. Binance lançon shërbimin e huasë së NFT-ve ndërsa Hong Kongu jep ...

Gjërat nuk po duken mirë për Binance 

Binance, një nga bursat më të mëdha të kriptomonedhave në botë, e gjen veten të përfshirë në një situatë sfiduese. Kompania po përballet me rritjen e ...