Përdorimi i NFT në lojra

Ku po përdoren NFT sot?

Se cfarë jane NFT-të kemi folur në artikuj të tjerë të forumit. Shkurtimisht, ato janë koleksione digjitale unike në blockchain. Kjo veçori i bën ato të përshtatshme për t'u përdorur në lojëra si personazhe, objekte me vlerë dhe sende të tjera të tregtueshme.
Lojërat NFT janë bërë të njohura në botën e Game-fi si një mënyrë për të fituar të ardhura. Ju mund t'i shisni NFT-të tuaja që keni fituar në lojë, koleksionistëve dhe lojtarëve të tjerë dhe madje të fitoni monedha në lojrat P2E (play to earn).

Kur transferoni këto NFT, sigurohuni që t'i dërgoni ato në adresën e saktë të blockchainit ku bazohet loja. Gjithashtu, kini kujdes për mashtrimet e zakonshme sa herë që dërgoni NFT në një treg NFT-sh si OpeanSea. Së fundi, lexoni me kujdes rregullat e çdo loje NFT që luani për të parë dhe vlerësuar mundësitë e humbjes. Lojërat NFT janë kryesisht të pranishme në Ethereum dhe Binance Smart Chain (BSC). Disa ofrojnë një përvojë luftarake me personazhet e koleksionit si CryptoBlades dhe Axie Infinity, dhe të tjerë përdorin karta si Sorare.

Binance ofron gjithashtu NFT Mystery Boxes, të cilat u japin mbajtësve mundësinë për të zotëruar NFT me rrallësi të ndryshme.

Related Posts

Si ndikon një falimentim i ekonomisë së SHBA-së në botën e kriptomonedhave

Tregu i monedhave të qëndrueshme (stablecoins), me një vlerë prej 130 miliard dollarësh, është i fokusuar në bonot e thesarit të qeverisë amerikane, ...

Ja çfarë ndodhi këtë javë në botën e kriptomonedhave

Çmimet e tokenave të lidhur me AI u rritën. Rrjeti i Bitcoin-it po mbingarkohet. Binance lançon shërbimin e huasë së NFT-ve ndërsa Hong Kongu jep ...

Gjërat nuk po duken mirë për Binance 

Binance, një nga bursat më të mëdha të kriptomonedhave në botë, e gjen veten të përfshirë në një situatë sfiduese. Kompania po përballet me rritjen e ...