Rastet e përdorimit të Blockchain: Bamirësia

Kripto-filantropia

Organizatat e bamirësë shpesh hasin pengesa për shkak të mungesës së transparencës, çështjeve të llogaridhënies dhe kufizimeve ligjore në mënyrat se si mund të pranojnë donacione. Kripto-filantropia (ose përdorimi i teknologjisë blockchain për të lehtësuar kontributet e bamirësë) ofron një zgjidhje alternative, me transaksione të decentralizuara dhe të drejtpërdrejta që mund t'i ndihmojnë këto organizata të marrin donacione dhe të mbledhin fonde në mënyrë më efikase. Donatorët që synojnë të përdorin kriptomonedhën për të dhënë kontributet e tyre mund të duhet që ose të kufizojnë përpjekjet e tyre në organizatat e pakta që i mbështesin ose të dhurojnë shuma mjaft të mëdha si një përpjekje për të bindur bamirësitë e tyre të preferuara që të pranojnë pagesa kripto.

1fd62ba8-c127-4490-ba09-1b413c18bf1f-image.png

Related Posts

Si ndikon një falimentim i ekonomisë së SHBA-së në botën e kriptomonedhave

Tregu i monedhave të qëndrueshme (stablecoins), me një vlerë prej 130 miliard dollarësh, është i fokusuar në bonot e thesarit të qeverisë amerikane, ...

Ja çfarë ndodhi këtë javë në botën e kriptomonedhave

Çmimet e tokenave të lidhur me AI u rritën. Rrjeti i Bitcoin-it po mbingarkohet. Binance lançon shërbimin e huasë së NFT-ve ndërsa Hong Kongu jep ...

Gjërat nuk po duken mirë për Binance 

Binance, një nga bursat më të mëdha të kriptomonedhave në botë, e gjen veten të përfshirë në një situatë sfiduese. Kompania po përballet me rritjen e ...