Binance fillon grupet e prodhimit pa tarifë për ETHW

Bursa e kriptomonedhave Binance tha që klientët tani mund të bashkohen me një grup minatorësh për ETHW, versioni i Ethereum që ruan themelet origjinale të provës së punës (PoW) të Blockchain-it.

Pjesëmarrësit në grupin e ETHW nuk do të tarifohen gjatë një periudhe promocionale që përfundon më 29 tetor, sipas një deklarate të enjten.

Dy javë më parë, Bashkimi i Ethereum (Merge) e zhvendosi me sukses konsesusin e Blockchain-it në provë të aksioneve, duke eliminuar nevojën për minatorët e kriptomonedhave në rrjet. Mbështetja nga klientët e Binance, një gjigant në tregtimin e kriptomonedhave, teorikisht mund të ndihmojë në ruajtjen e versionit të vjetër.

ethw.png

Related Posts

SEC padit Binance se ka keqpërdorur fondet e klientëve

Komisioni i Shkëmbimeve dhe Letrave me Vlerë (SEC) paditi të hënën Binance, bursën më të madhe të kriptomonedhave në botë, duke pretenduar se kompania ...

Ja çfarë ndodhi këtë javë në botën e kriptomonedhave

Elon Musk përballet me akuza të reja për tregtimin e Dogecoin. Coinbase thotë se AI mund të përfitojë nga kriptomonedhat, ndërsa një portofol ...

Si ndikon një falimentim i ekonomisë së SHBA-së në botën e kriptomonedhave

Tregu i monedhave të qëndrueshme (stablecoins), me një vlerë prej 130 miliard dollarësh, është i fokusuar në bonot e thesarit të qeverisë amerikane, ...