Video: Altcoins vs Bitcoin

Me heret me Burimin patem regjistruar nje video rreth Standardit te Bitcoin te cilen e gjeni ne kete postim https://www.vial.community/topic/232/standardi-i-bitcoin-interviste/2?_=1665935664560

Ndersa ajo qe eshte me interesantja mbetet debati i madh mes entuziasteve te kriptos. Mes Bitcoin Maxi dhe Altcoin lovers rreth rendesise se njeres ose tjetre.

Pikerisht ne kete video mbahet ky debat

https://youtu.be/H3PNuoz7Ze4

Related Posts

SEC padit Binance se ka keqpërdorur fondet e klientëve

Komisioni i Shkëmbimeve dhe Letrave me Vlerë (SEC) paditi të hënën Binance, bursën më të madhe të kriptomonedhave në botë, duke pretenduar se kompania ...

Ja çfarë ndodhi këtë javë në botën e kriptomonedhave

Elon Musk përballet me akuza të reja për tregtimin e Dogecoin. Coinbase thotë se AI mund të përfitojë nga kriptomonedhat, ndërsa një portofol ...

Si ndikon një falimentim i ekonomisë së SHBA-së në botën e kriptomonedhave

Tregu i monedhave të qëndrueshme (stablecoins), me një vlerë prej 130 miliard dollarësh, është i fokusuar në bonot e thesarit të qeverisë amerikane, ...