A po ndërton Twitter një portofol kriptomonedhash?

Twitter thuhet se po punon për një portofol që do të lejojë depozitimin dhe tërheqjen e kriptomonedhave.

Portofoli i Twitter-it

Portofoli kripto i Twitter mund të jetë vërtet në punë.
Jane Manchun Wong, një blogere e njohur për zbulimin e zhvillimeve të hershme rreth teknologjisë, ndau sot gjetjet e saj se Twitter po punon për portofolin e vet të kriptomonedhave.

“Twitter po punon për një ‘portofol prototip’ që mbështet ‘depozitimin dhe tërheqjen e kriptove’”, shkroi ajo në Twitter.
Twitter nuk ka njoftuar publikisht ndonjë produkt të tillë dhe është e paqartë se ku e ka marrë Wong informacionin.

Megjithatë, deklaratat nga Wong diku tjetër sugjerojnë se ajo gjen shumicën e informacionit të saj në kodin e disponueshëm publikisht.

Twitter ka prezantuar disa funksione të tjera të lidhura me kriptomonedhat gjatë vitit të kaluar. Në shtator të vitit 2021, ai prezantoi ‘bakshishet’ përmes kriptomonedhave. Në nëntor 2021, Twitter filloi të integronte Web3 dApps. Këtë janar, ai filloi të lejojë përdoruesit të shtojnë NFT-të si fotografi në profilet e tyre.

Lajmet e sotme vijnë gjithashtu menjëherë pas lajmeve për platformën e decentralizuar të mediave sociale të Twitter, BlueSky. Projekti njoftoi nisjen e një aplikacioni beta të martën e kaluar.

Megjithëse BlueSky mund të apelojë në vlerat e komunitetit të kriptomonedhave rreth decentralizimit, udhëheqësi i BlueSky, Jay Graber, ka theksuar se BlueSky nuk do të ketë veçori si kriptot: "Unë jam e sigurt në vendimin tonë për të mos vendosur përmbajtjen e mediave sociale në një Blockchain," shkroi ajo më 20 tetor.

Por, duket se raporti i sotëm tregon se Twitter mund të ketë veçoritë aktuale të kriptomonedhave.

0c5276dc-b351-4df3-a090-1bcf8084e2c1-image.png

Related Posts

SEC padit Binance se ka keqpërdorur fondet e klientëve

Komisioni i Shkëmbimeve dhe Letrave me Vlerë (SEC) paditi të hënën Binance, bursën më të madhe të kriptomonedhave në botë, duke pretenduar se kompania ...

Ja çfarë ndodhi këtë javë në botën e kriptomonedhave

Elon Musk përballet me akuza të reja për tregtimin e Dogecoin. Coinbase thotë se AI mund të përfitojë nga kriptomonedhat, ndërsa një portofol ...

Si ndikon një falimentim i ekonomisë së SHBA-së në botën e kriptomonedhave

Tregu i monedhave të qëndrueshme (stablecoins), me një vlerë prej 130 miliard dollarësh, është i fokusuar në bonot e thesarit të qeverisë amerikane, ...