A do ta mundë Ripple, SEC në gjykatë? Si mund të ndikojnë të dy rezultatet në çmimin e XRP.

Ripple (XRP) ka pak ose aspak paqëndrueshmëri ose përfitime për t'u ofruar HODLers dhe investitorëve ndërsa beteja e tij me SEC vazhdon, pavarësisht se është kriptoma e gjashtë më e madhe sipas kapitalizimit të tregut. Çmimi XRP dhe çantat e HODLers XRP kanë qenë në mëshirën e drejtimit që merr çështja Ripple vs SEC. Mes betejave ligjore, çmimi i XRP është ulur 85,75% nga niveli i tij më i lartë i të gjitha kohërave prej 3,40 dollarësh i bërë në 2018. Megjithatë, ndërsa Ripple vazhdon të luftojë një betejë ligjore pothuajse dyvjeçare me Komisionin e Letrave me Vlerë dhe Shkëmbimeve (SEC) në SHBA, parashikime të shumta kanë qenë në vend për të ardhmen e XRP.

A është Ripple XRP një siguri?

Nuk do të jetë e vështirë të thuhet se fati i XRP dhe çmimi i tij do të drejtohen kryesisht nga narrativa rreth betejës ligjore të Ripple me SEC. Në të kaluarën, gjithashtu, çmimi i XRP ka lëvizur së bashku me zhvillimet rreth çështjes. Nëse SEC do të etiketojë XRP si një siguri është një pyetje thelbësore që mund të përmbysë veprimin e çmimit të XRP në vazhdim. Nëse XRP konsiderohet një siguri, monedha mund të zbehet dhe të humbasë terren edhe më shumë. Historikisht, monedhat dhe argumentet që konsiderohen si siguri nuk kanë vepruar në favor të lëvizjes së tyre të çmimeve. Një shembull i tillë ishte kur monedha e Kin's KIK-ut vuajti masivisht për sa i përket çmimit, si dhe kapitalit të tregut gjatë luftës së gjatë kundër SEC. KIK u detyrua gjithashtu të mbyllte aplikacionin e tij duke lënë mbi dy milionë përdorues pas shpalosjes së betejës së tyre ligjore. Tani për tani, ndërsa përditësimet aktuale rreth çështjes Ripple vs SEC sugjerojnë se ka pak mundësi që XRP të klasifikohet si një siguri, nëse do të ndodhte, blerja e XRP do të nënkuptohej njësoj si blerja e një aksioni në Ripple. Në kohën e shtypit, pa përditësime të rasteve SEC vs Ripple

Për të lexuar artikullin e plotë ndiqni linkun https://cryptalb.com/xrp-vs-sec.php

Related Posts

Si ndikon një falimentim i ekonomisë së SHBA-së në botën e kriptomonedhave

Tregu i monedhave të qëndrueshme (stablecoins), me një vlerë prej 130 miliard dollarësh, është i fokusuar në bonot e thesarit të qeverisë amerikane, ...

Ja çfarë ndodhi këtë javë në botën e kriptomonedhave

Çmimet e tokenave të lidhur me AI u rritën. Rrjeti i Bitcoin-it po mbingarkohet. Binance lançon shërbimin e huasë së NFT-ve ndërsa Hong Kongu jep ...

Gjërat nuk po duken mirë për Binance 

Binance, një nga bursat më të mëdha të kriptomonedhave në botë, e gjen veten të përfshirë në një situatë sfiduese. Kompania po përballet me rritjen e ...