Renault krijon partnership me SandBox për të ofruar eksperiencë automotive në WEB3.

Prodhuesi i makinave Renault Korea Motors dhe Sandbox Metaverse filluan së bashku një partneritet të ri për të mbështetur përvojat unike dixhitale për klientët e tyre duke shfrytëzuar fuqinë e teknologjive në zhvillim. Sandbox metaverse dhe Renault Korea Motor thanë në një deklaratë se partneriteti synon të ofrojë përvoja automobilistike që kanë pësuar një transformim të madh dixhital të nxitur nga tendencat kyçe të blockchain të bazuara në Web3. “Partneriteti do të ndërtohet rreth ofrimit të llojeve të reja të përvojave që kombinojnë automobilat dhe asetet dixhitale në Sandbox”, tha Cindy Lee, CEO i The Sandbox Korea.

Renault hyn në botën virtuale SandBox

Prodhuesi i makinave luksoze koreane thotë se është i përkushtuar të përfitojë nga mundësitë e krijuara në botën virtuale për të fuqizuar makineritë e gjeneratës së ardhshme dhe do të fokusohet në realitetin virtual, lojërat, NFT-të dhe Blockchain. Renault i bashkohet prodhuesve të tjerë të automjeteve si Ferrari, Mercedes-Benz, Virtual Porsche dhe BMW, të cilët kanë bërë hapa të fortë për t'u përshtatur me teknologjinë e Web3 duke zhvilluar dhe mundësuar veçoritë ADAS në makinat e tyre. "Ky partneritet është një shembull....

Për të lexuar artikullin e plotë ndiqni linkun https://cryptalb.com/renault.php

Related Posts

Si ndikon një falimentim i ekonomisë së SHBA-së në botën e kriptomonedhave

Tregu i monedhave të qëndrueshme (stablecoins), me një vlerë prej 130 miliard dollarësh, është i fokusuar në bonot e thesarit të qeverisë amerikane, ...

Ja çfarë ndodhi këtë javë në botën e kriptomonedhave

Çmimet e tokenave të lidhur me AI u rritën. Rrjeti i Bitcoin-it po mbingarkohet. Binance lançon shërbimin e huasë së NFT-ve ndërsa Hong Kongu jep ...

Gjërat nuk po duken mirë për Binance 

Binance, një nga bursat më të mëdha të kriptomonedhave në botë, e gjen veten të përfshirë në një situatë sfiduese. Kompania po përballet me rritjen e ...