Njihuni me gratë në botën e kriptomonedhave

Shihni se si gratë në Blockchain po mundohen të mbyllin ‘hendekun’ gjinor në një industri të dominuar nga meshkujt

Shechain.com
Njihuni me Yuree Hong nga Shechain.com, që përfaqëson gjininë femërore në kripto në Azi. Ajo po punon për ta bërë industrinë e Blockchain-it më gjithëpërfshirëse dhe mendon se partneritetet janë thelbësore për fuqizimin dhe rritjen e rolit të grave në hapësirë.

Projektet NFT
Ekzistojnë gjithashtu mijëra projekte të mrekullueshme NFT-sh si Women Rise, World of Women dhe Rebel Society që po sjellin vepra arti unike dhe shumëngjyrëshe në industri dhe po injektojnë energji dhe kreativitet femëror në të.

Gratë me ngjyrë në Blockchain
Cleve Mesidor themeloi Rrjetin Kombëtar të Politikave të Grave me Ngjyrë në Blockchain. Ajo beson se e ardhmja e kriptove do të jetë më gjithëpërfshirëse dhe industria duhet të ofrojë informacion të besueshëm.

BelnCrypto
Alena Afanaseva themeloi BelnCrypto për të sjellë transparencë në industrinë e kriptove. 40% e ekipit janë femra dhe 11 ekipe drejtohen nga femra. Kompania është gjithashtu e larmishme, me anëtarë të ekipit nga 60 vende të ndryshme të botës që flasin 13 gjuhë të ndryshme.

Blockchain Talks
Lavinia Osbourne filloi Blockchain Talks, një platformë e vlerësuar me çmime që shfaq gratë në industrinë e Blockchain-it dhe mbështet barazinë. Sipas Lavinia, të kesh më shumë gra në hapësirë ​​është vendimtare për suksesin e saj.

Crypto Female
Hilal Baktas po përfaqëson gratë në kripto në Turqi me projektin e saj Crypto Female. Ajo mendon se edukimi, veçanërisht në moshë të re, mund të ndihmojë në luftimin e fanatizmit dhe paragjykimeve në industrinë e teknologjisë.

E778FB20-0116-47C3-BD9D-FBCCD869BBAC.jpeg

Related Posts

SEC padit Binance se ka keqpërdorur fondet e klientëve

Komisioni i Shkëmbimeve dhe Letrave me Vlerë (SEC) paditi të hënën Binance, bursën më të madhe të kriptomonedhave në botë, duke pretenduar se kompania ...

Ja çfarë ndodhi këtë javë në botën e kriptomonedhave

Elon Musk përballet me akuza të reja për tregtimin e Dogecoin. Coinbase thotë se AI mund të përfitojë nga kriptomonedhat, ndërsa një portofol ...

Si ndikon një falimentim i ekonomisë së SHBA-së në botën e kriptomonedhave

Tregu i monedhave të qëndrueshme (stablecoins), me një vlerë prej 130 miliard dollarësh, është i fokusuar në bonot e thesarit të qeverisë amerikane, ...