ViAl Community in Crypto Discussions

ViAl community participated in the promotional event of the book "Bitcoin and Cryptocurrencies" as an embodiment of what ViAl surfaces.

Henri Ndreca, representative of ViAl, had the pleasure of moderating a detailed discussion about money, crypto investments, current issues they have, and the digital future. These topics were followed by questions and answers from the audience, and valuable insights from the honorable panel with Adrian Civici, Artan Gjergji, Arben Malaj and Spiro Brumbulli!

Related Posts

SEC padit Binance se ka keqpërdorur fondet e klientëve

Komisioni i Shkëmbimeve dhe Letrave me Vlerë (SEC) paditi të hënën Binance, bursën më të madhe të kriptomonedhave në botë, duke pretenduar se kompania ...

Ja çfarë ndodhi këtë javë në botën e kriptomonedhave

Elon Musk përballet me akuza të reja për tregtimin e Dogecoin. Coinbase thotë se AI mund të përfitojë nga kriptomonedhat, ndërsa një portofol ...

Si ndikon një falimentim i ekonomisë së SHBA-së në botën e kriptomonedhave

Tregu i monedhave të qëndrueshme (stablecoins), me një vlerë prej 130 miliard dollarësh, është i fokusuar në bonot e thesarit të qeverisë amerikane, ...