Monedha PEPE hyn në 100 kriptomonedhat më të mira të tregut

Pepe (PEPE), i lançuar vetëm dy javë më parë, tani ka hyrë në 100 kriptomonedhat më të mëdha të tregut, me një kapital tregu prej 582 milion dollarë. Sipas CoinGecko, tokeni PEPE është rritur rreth 304% gjatë javës.

PEPE është një token ERC-20 me një ofertë totale prej 420,69 trilion tokenash, duke u bashkuar me radhët e të ashtuquajturave monedha Meme, ose tokena të bazuara në memet e internetit dhe referencat e kulturës popullore. Ndërsa ka pasur disa Pepe the Frog NFT dhe tokena të lëshuara gjatë viteve, tokeni më i fundit PEPE ka qenë veçanërisht i rastësishëm në tërheqjen e vëmendjes së tregut.

Një investitor madje arriti të kthejë 250 dollarë në PEPE në 1.02 milion dollarë në vetëm pak ditë. Ata e blenë tokenin më 15 Prill duke shkëmbyer 0.125 Ethereum për 5.9 trilion tokena PEPE. Vlera fillestare e investuar u rrit në një milion dollarë ndërsa PEPE u rrit afërsisht 40,7900% në katër ditë. Investitori ende vazhdon të mbajë 3.9 trilion monedha, me vlerë pak më shumë se 5.3 milion dollarë.

Njësoj si rritja e çmimit të tokenit PEPE, ashtu ishte edhe rritja në kërkimet në Google. Rezultati i Google Trend që "pepecoin" u rrit nga 3 në 100 në vetëm 7 ditë. Tokeni fillimisht filloi tregtimin më 15 prill me një çmim prej rreth 0.000000001 dollarë. Ai u tregtua për herë të fundit me 0.00000137 dollarë, sipas të dhënave të CoinGecko. Rezultati pasqyron popullaritetin e një fjale kyçe në Google Search në një periudhë të caktuar kohore.

Çfarë ndikoi në rritjen e PEPE-s?

Përvec rritjes së popullaritet të tokenit, një faktor tjetër që mund të lëvizë çmimin e monedhës PEPE është listimi i tokenit në disa bursa kriptomonedhash, duke përfshirë OKX, Huobi, Gate.io dhe MEXC.

Vëllimet në DeFi për PEPE gjithashtu janë rritur. Ato u rritën nga 2.99 milion dollarë më 15 prill në një grup likuiditeti në Uniswap PEPE/WETH, në mbi 240 milion dollarë tashmë në grupe të shumta likuiditeti. Paneli i analitikës Ethereum i Nansen tregon se mbi 30 investitor blenë tokenin PEPE me vlerë rreth 1 milion dollarë në javën e fundit.

Related Posts

SEC padit Binance se ka keqpërdorur fondet e klientëve

Komisioni i Shkëmbimeve dhe Letrave me Vlerë (SEC) paditi të hënën Binance, bursën më të madhe të kriptomonedhave në botë, duke pretenduar se kompania ...

Ja çfarë ndodhi këtë javë në botën e kriptomonedhave

Elon Musk përballet me akuza të reja për tregtimin e Dogecoin. Coinbase thotë se AI mund të përfitojë nga kriptomonedhat, ndërsa një portofol ...

Si ndikon një falimentim i ekonomisë së SHBA-së në botën e kriptomonedhave

Tregu i monedhave të qëndrueshme (stablecoins), me një vlerë prej 130 miliard dollarësh, është i fokusuar në bonot e thesarit të qeverisë amerikane, ...