Festojmë kulturën e Hip Hop-it Shqipëtar përmes ViAl  

Momenti i shumëpritur erdhiiii !! Shënoni datën, përhapni fjalën dhe përgatituni për përvojën më të paharrueshme të kulturës Hip Hop në Shqipëri. Shqip Hop është një ngjarje e madhe që ka për qëllim të shfaqë talentet më të mirë të muzikës hip-hop shqiptare. Organizuar çdo vit, festivali ka fituar reputacionin për atmosferën e gjallë, performancat emocionuese dhe promovimin e talenteve lokale. Shqip Hop-i do të mbahet në Tiranë te Sheshi Italia më datën 8 Qershor.

Festivali Shqip Hop është një dëshmi e kulturës së gjallë dhe të evoluar të hip-hopit në Shqipëri. Ai shërben si një katalizator për shprehjen artistike, unitetin dhe festimin e diversitetit. 8 Qershori pritet me padurim nga entuziastët e muzikës dhe fansat e hip-hopit shqiptar, të gatshëm për të përjetuar një shfaqje të paharrueshme të talenteve dhe për të zhytur veten në pasurinë e Shqip Hop-it

Ankandet e biletave për Shqip Hop-in do të nisin të Martën (më 30 Maj) dhe do të vazhdojnë për disa ditë me rradhë. Datat 30 - 31 Maj, do të publikohet nga një ankand çdo ditë i cili do të zgjas 12 orë, duke iu dhënë mundësinë për të fituar dy bileta, ndërsa më datë 2 Qershor anknadi do të zgjasë 24 orë dhe do të përmbaj 4 bileta.

Links:

Instagram: https://www.instagram.com/shqiphopfest/  

Fituesit e ankandeve do të kontaktohen nga ViAl për të përfituar biletën e cila do shpërndahet përmes email-it: hello@vial.al

Related Posts

Ankandet e muajit Tetorit: Dhurata dhe kupona eksluziv

Përshëndetje #Vialers! Pritjes së ankandeve i ka ardhur fundi. Jemi të lumtur t’iu njoftojmë se do të vazhdojmë traditën tone të ankandeve këtë muaj...

Ofro dhe fito bileta ekskluzive për Ricky Martin Symphonic

Përgatituni për një natë të paharrueshme me muzikë, energji dhe argëtim, ndërsa Ricky Martin, sjell koncertin e tij më të vlerësuar, “RICKY...

Ofro dhe fito bileta ekskluzive për Turtle Fest

Turtle Fest rikthehet sërish! Kësaj rradhe do keni mundësinë të jeni nën tingujt e muzikës elektronike në plazhin e mrekullueshëm të Dhërmiut. Një...