Ofro dhe fito bileta ekskluzive për Turtle Fest

Ofro dhe fito bileta ekskluzive për Turtle Fest

Posted on July 7, 2023 by Vial

Turtle Fest rikthehet sërish! Kësaj rradhe do keni mundësinë të jeni nën tingujt e muzikës elektronike në plazhin e mrekullueshëm të Dhërmiut. Një gamë e gjërë artistësh kombëtar dhe ndërkombëtar do ju shoqërojnë në këtë eksperiencë të paharrueshme buzë detit Jon në Pepperon Beach.

Shënoni datat 14-16 korrik dhe bëhuni pjesë e edicionit të 11-të të Turtle Fest për një tjetër aventurë të paharrueshme. Turtle Fest 2023 premton të jetë një festival më i madh dhe më i mirë, me surpriza dhe eksperienca të reja.

Kësaj here Vial Community ju jep mundësinë të bëheni pjesë e kësaj eksperience magjike duke ofruar bileta në ankandin e Vial App si dhe nëpërmjet Giveaway. Ankandet e biletave për Turtle Fest 2023 do të zhvillohen të Premten (më 7 Korrik) dhe të Shtunën (8 Korrik). Ankandet do të zgjasin 24 orë duke iu dhënë mundësinë për të fituar dy bileta. Jini të vëmendshëm gjatë ditës për të pasur mundësinë të bëheni një nga fituesit e kësaj mundësie fantastike.

Links:

Web: https://turtle-fest.com/

Instagram: https://www.instagram.com/turtlefest.al/  

Fituesit e ankandeve do të kontaktohen nga ViAl për të përfituar biletën e cila do shpërndahet përmes email-it: hello@vial.al

Posted under: Media