Ofro dhe fito bileta ekskluzive për Ricky Martin Symphonic

Ofro dhe fito bileta ekskluzive për Ricky Martin Symphonic

Posted on July 16, 2023 by Vial

Përgatituni për një natë të paharrueshme me muzikë, energji dhe argëtim, ndërsa Ricky Martin, sjell koncertin e tij më të vlerësuar, “RICKY MARTIN SYMPHONIC”, në qytetin e Tiranës, më 20 korrik. Si pjesë e serialit të shumëpritur “KONCERTI I VITIT”, ky event premton të jetë një eksperiencë magjepsëse që do t’ju lërë pa frymë. Me Ricky Martin të shoqëruar nga Orkestra e njohur Kombëtare e Tiranës dhe grupi i tij i talentuar, ky koncert do të japë më të mirën e muzikës së tij, duke siguruar një mbrëmje elektrizuese që nuk do të dëshironit ta humbisni.

Tirana do të bëhet epiqendra e botës së muzikës teksa Ricky Martin zbukuron skenën në Sheshin Skënderbej, zemra e skenës kulturore të qytetit. Ky vend ikonik, i njohur për rëndësinë e tij historike, do të shërbejë si sfond për një natë të jashtëzakonshme argëtimi. Performanca e Ricky Martinit do të jetë një kënaqësi simfonike, pasi hitet e tij përzihen pa probleme me tingujt e pasur dhe dinamikë të Orkestrës Kombëtare të Tiranës. Përgatituni për t’u zhytur në një përvojë muzikore të veçantë që do t’ju çojë në lartësi të reja gëzimi dhe emocioni.

Sigurimi i një bilete për koncertin e Ricky Martin në Tiranë është një domosdoshmëri për çdo fans të vërtetë. Kërkesa për bileta pritet të jetë shumë e lartë, prandaj dhe ViAl ka menduar të sjellë për ju 2 bileta të cilat do të publikohen në zonën e ankandeve në aplikacionin ViAl: Walk to Earn.

Ankandi i biletave për “Ricky Martin Symphonic” do të zhvillohen të Dielën (më 16 Korrik). Ankandi do të zgjasë 48 orë duke iu dhënë mundësinë për të fituar dy bileta. Jini të vëmendshëm gjatë ditës për të pasur mundësinë të bëheni një nga fituesit e kësaj mundësie fantastike.

Fituesit e ankandeve do të kontaktohen nga ViAl për të përfituar biletën e cila do shpërndahet përmes email-it: hello@vial.al

Posted under: Media