Section Title

Festojmë kulturën e Hip Hop-it Shqipëtar përmes ViAl  

Momenti i shumëpritur erdhiiii !! Shënoni datën, përhapni fjalën dhe përgatituni për përvojën më të paharrueshme të kulturës Hip Hop në Shqipëri. Shqip Hop është një ngjarje e madhe që ka për qëllim të shfaqë talentet më ...

Shijo UNUM-in falë #vialpoints: Ofro, Fito, Bëhu pjesë e eksperiencës!

Festivali Unum karakterizohet nga pesë elementë të thjeshtë të jetës: muzika, rëra, pishat, deti dhe malet. Është një përvojë unike që ndërthur bukurinë e natyrës me fuqinë e muzikës, duke krijuar një përzierje harmonike ...

ViAl joins Founders Retreat by Swiss EP

Vial recently participated in a Founder Retreat event organized by Swiss EP, a funded Swiss government agency that supports Balkan startups. The founder retreat event, held in Durres, Albania, brought together six ...

Festivalet e Majit dhe ankandet e rradhës

Përshëndetje #Vialers! Vera po afrohet dhe me të vjen një sezon i ri plot aventura dhe momente argëtimi. Jemi të lumtur të njoftojmë se ViAl është duke bashkëpunuar me festivale të ndryshme që do të organizohen në te ...

ViAl, aplikacioni “Walk to Earn” – Përditësime të fazës Open Beta dhe lajme të reja emocionuese

Përshëndetje, #vialers! Duke vazhduar me punën tonë konstante për të zhvilluar dhe përmirësuar aplikacionin e ViAl, dëshirojmë t’ju përditësojmë për progresin tonë. Aktualisht, aplikacioni ViAl është ende në fazën BETA ...

Komuniteti i ViAl feston 1 vjetorin: Merr pjesë në lojën speciale që po organizohet

ViAl, aplikacioni i gjeneratës Web3, po feston javën e ditëlindjes me një lojë argëtuese për të gjithë komunitetin. Loja përfshin 3 fitues dhe 3 kupona në vlerën totale 150 USDT. 3 kuponat do të postohen në zonën e ...

Raporti rreth industrisë së kriptomonedhave për tremujorin e parë të vitit 2023

Ky vit solli fillime të reja, pasi tregu i kriptomonedhave u zgjua nga letargjia e vitit 2022, duke u rritur rreth 48.9%. Kapitali total i tregut u rrit nga 831.8 miliard dollarësh më 1 janar 2023 në 1.238 trilion ...

ViAl – The Web 3.0 App that Rewards You for Each Step You Take

ViAl is an innovative app that rewards you for walking. Yes, you read that right! We believe that every step you take has value not just for your physical and mental well-being, but also for the community around you. ...

ViAL Supports Social Startup Ideas in Albania

In 2021 ViAL provided financial support to the “Young Innovators” startup idea competition held at the University of Tirana in Albania. ViAL, a leading Albanian blockchain community, also offered internship ...