Section Title

SEC padit Binance se ka keqpërdorur fondet e klientëve

Komisioni i Shkëmbimeve dhe Letrave me Vlerë (SEC) paditi të hënën Binance, bursën më të madhe të kriptomonedhave në botë, duke pretenduar se kompania operonte një platformë të paligjshme tregtare në SHBA dhe keqpërdorte ...

Ja çfarë ndodhi këtë javë në botën e kriptomonedhave

Elon Musk përballet me akuza të reja për tregtimin e Dogecoin. Coinbase thotë se AI mund të përfitojë nga kriptomonedhat, ndërsa një portofol kriptomonedhash hakohet. Këto histori dhe më shumë, këtë javë në botën e ...

Si ndikon një falimentim i ekonomisë së SHBA-së në botën e kriptomonedhave

Tregu i monedhave të qëndrueshme (stablecoins), me një vlerë prej 130 miliard dollarësh, është i fokusuar në bonot e thesarit të qeverisë amerikane, pra çka mund të ndodh nëse SHBA-ja falimenton? Edhe me stabilitetin ...

Ja çfarë ndodhi këtë javë në botën e kriptomonedhave

Çmimet e tokenave të lidhur me AI u rritën. Rrjeti i Bitcoin-it po mbingarkohet. Binance lançon shërbimin e huasë së NFT-ve ndërsa Hong Kongu jep dritën jeshile për tregtimin e kriptomonedhave. Këto histori dhe më shumë, ...

Miks lajmesh për kriptomonedhat këtë javë

Ledger kritikohet për funksionalitetin e tij të ri e cila lidhet me privatësinë e klientit. Kompania Tether do të shtojë Bitcoin-in në portofolin e saj, ndërsa krijuesi i OpenAI tani është i fokusuar në një projekt të ...

Çfarë po ndodh me Ledger?

Ledger hodhi një “bombë” që i vuri flakën botës së kriptomonedhave e cila lidhej me prezantimin e funksionalitetit te tyre te ri, Ledger Recover. Kompania po ofron një mundësi për të ndarë çelësat privatë me institucione ...

Ja çfarë ndodhi këtë javë në botën e kriptomonedhave

Binance largohet nga tregu kanadez. Rrjeti i Bitcoin-it mbingarkohet nga transaksionet që lidhen me Ordinal NFT-s ndërsa Bittrex paraqiti kërkesën për falimentim. A do të jetë Lihtenshtajni kombi i parë evropian që ...

Bittrex deklaron falimentimin pas padisë nga SEC

Bittrex Inc., dikur një ndër platformat më të mëdha të tregtimit të kriptove në SHBA, deklaroi falimentimin të hënën pasi u padit nga rregullatorët (SEC) dhe mbylli operacionet e saj në SHBA. Komisioni i Shkëmbimeve dhe ...

Ja çfarë ndodhi këtë javë në botën e kriptomonedhave

Çmimi i Bitcoin u rrit ndërsa bankat tradicionale vazhdojnë të dështojnë. Një memecoin i ri po çmend tregun ndërsa FTX-i po has vështirësi në shlyerjen e kreditorëve të tij. Këto histori dhe më shumë, këtë javë në botën ...

Monedha PEPE hyn në 100 kriptomonedhat më të mira të tregut

Pepe (PEPE), i lançuar vetëm dy javë më parë, tani ka hyrë në 100 kriptomonedhat më të mëdha të tregut, me një kapital tregu prej 582 milion dollarë. Sipas CoinGecko, tokeni PEPE është rritur rreth 304% gjatë javës. PEPE ...